OUPES 1800

OUPES 1800

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-05-07): 439800.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás


Az OUPES 1800 kompakt hordozható erőmű egyaránt kiváló választás szabadtéri programokhoz és otthoni vészhelyzeti áramforrásként. 1800W-os állandó teljesítménye és számos kimeneti csatlakozója lehetővé teszi szinte bármilyen elektromos eszköz üzemeltetését a drónakkumulátorok töltésétől a szerszámgépekig és a háztartási gépekig. Több töltési opció is rendelkezésre áll, melyek leggyorsabbja akár 3,5 óra alatt képes feltölteni ezt a fejlett akkumulátor menedzsment rendszerrel ellátott eszközt. A csomag tartalma:
OUPES 1800 hordozható erőmű
Hálózati töltő adapter
Autós töltő adapter
Magyar kézikönyv

Hosszú élettartam, kiváló biztonság
Az OUPES erőművek a továbbfejlesztett LiFePo4 akkumulátor celláiknak köszönhetően a hagyományos lítium akkumulátoroknál hatszor hosszabb élettartammal rendelkeznek, akár 2500 cikluson át is képesek teljesítményvesztés nélkül üzemelni. Az erőmű és a csatlakoztatott eszközök biztonságáért egy fejlett BMS, azaz akkumulátor menedzsment rendszer gondoskodik.  Illetve rendelkezik túlfeszültség és rövidzár védelemmel is.

Védelmi szolgáltatás:
 BMS - akkumulátor felügyeleti rendszer
 Túlfeszültség védelem
 Rövidzár védelem
Hőmérséklet védelem
Túlmerülés elleni védelem


Számos kimeneti csatlakozó, végtelen lehetőség

Az OUPES hordozható erőművek kimeneti csatlakozói képesek több eszközt egyidejűleg árammal ellátni és tölteni, mindezt akár úgy is, hogy közben maga az erőmű is töltődik egy teljesen környezetbarát, nagy hatásfokú napelem modulról. Kimenetek:
3x 230V AC fali kimenet, 1800W - szinusz hullámos (EU/magyar szabványos aljzat)
2x USB-A kimenet (5V/3A)
2x Type-C kimenet (1x60W + 1x18W)
2x DC kimenet (12V/10A)
1x Szivargyújtó kimenet (12V/10A)
7 Wattos LED világítás (erős - gyenge - SOS)

Hogyan határozd meg, hogy meddig bírja az erőmű?
Először nézd meg a használni/töltetni kívánt eszközön, hogy mekkora teljesítményű (W jelölés) vagy mekkora kapacitású (Wh jelölés). Az erőmű kapacitását (Wh jelölés a termékünk nevében) oszd el az általad leolvasott teljesítmény értékkel (W) és megkapod, hogy hány óráig bírja ellátni árammal az eszközödet (pl. 500 Wh / 100 W = 5 órán keresztül tudod használni), illetve az erőmű kapacitását (Wh jelölés a termékünk nevében) oszd el az általad leolvasott kapacitás értékkel (Wh) és megkapod, hogy hányszor fogod tudni feltölteni (pl. 500Wh / 50 Wh = 5 újratöltés).

Az OUPES 1800 ennyi ideig bírja az alábbi eszközökkel (napelemes betáplálással tovább növelhető):

Töltési bemenetek DC7909 csatlakozón keresztül:
1 db hálózati töltővel (8 óra töltési idő)
2 db hálózati töltővel (4 óra töltési idő)
max. 480W-os napelemmel (4,5 óra töltési idő)
autós szivargyújtóról (15 óra töltési idő)

LED kijelző - valós idejű akkumulátor gazdálkodás
Az Oupes 1800 beépített kijelzőjéről leolvasható az eszköz kapcsolódó akkumulátorok töltöttségi állapota, valamint nyomon követhetjük a pillanatnyi ki- és bemeneti teljesítményeket. A rendszer segítségével hatékonyan oszthatjuk be az erőmű kapacitását.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.