BLACK 1500 W 2LE (13604)

BLACK 1500 W 2LE (13604)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
  • 1-db Black motoros áramfejlesztő 1500w
  • 1-db 12V kábel
  • 1-db 220V dugó
  • 1-db Csavarhúzó
  • 2-db Csavar
  • Gyertyák kulcsa Tuti tippek: 
    1. Első terheléses használat előtt érdemes bejáratni a generátort! (Negyed tanknyi benzinnel fogyasztó mentesen járasd az elején)
    2. A motorolajat NE KEVERD! Tölts bele: fél-szintetikus motorolajat, szintetikus motorolajat vagy ásványi olajat!
    3. Az generátor üzemanyagtartályába 98-as vagy 100-as ólommentes benzint kell tölteni!
    Érdemes olajat cserélni az első 15 óra aktív járatás után!
Feszültség helyett generálj inkább áramotA BLACK áramfejlesztő generátor egyenesen felvillanyoz!Egy valami mindig rosszkor érkezik - az áramszünet. Álltál már a szoba kellős közepén öngyújtót keresve, vagy szitkozódtál mert az esti vacsora a sütőben volt? Ez az 1500W-os áramfejlesztő generátor hosszú ideig megbízható társad lesz, így azonnal tudsz vele áramot csiholni, ha beüt a krach.  A benzinmotoros , mindössze 16 kg -os gép fel van szerelve olyan standard aljzatok kal is, amivel nem csak otthonodat, de egy kempingezős-kocsiban/hajón alvós túra alkalmával, a kontakt grillt is tökéletesen használhatod, akár az erdő, vagy a víz kellős közepén.  A generátor továbbá Intelligens Folytószelep Technológiával készült, így jóval kevesebb üzemanyagot használ el mint a hagyományos modellek és ezáltal környezetbarát funkciót is ellát. A túlfeszültség ellen a 230V/50Hz és a 12 V-s aljzatnál is, fékrendszer segít a túlfeszültség elkerülésében.  Dobd kosárba és 3 nap múlva már bebiztosíthatod otthonod/munkahelyedet!

Így is ismerheti: 1500 W 2 LE 13604, 1500W2LE13604, 1500 W 2LE ( 13604)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.